Вирощувати індичат гомілку в гірчичному маринаді

7 2 25 хв. 150 хв.

М'ясо індички дуже смачне. А якщо индюшиную гомілку замаринувати, а потім запекти з овочами, отримаємо чудове блюдо з індички на обід або на вечерю.

Продукти
  • Гомілка індички - 1 шт. (600-700 м)
  • Картопля - 300-400 г
  • Зелений горошок (свіжий або заморожений) - 50-100 г
  • Соєвий соус - 45 мл
  • Гірчиця (готова) - 15-20 г
  • Базилік сушений - 1-1,5 ч. ложки
  • Масло рослинне (для змащування фольги) - 1 ч. ложка
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати индюшиную гомілку в духовці:

Гомілку індички вимити. Вістрям ножа проколоти м'ясо гомілки зверху (там, де немає шкіри) в декількох місцях.
Потім полити індичку соєвим соусом, додати гірчицю і базилік. Ретельно втерти в маринад м'ясо.
Залишити гомілку індички в маринаді на 1 годину (можна замаринувати м'ясо з ранку і залишити в холодильнику до обіду чи до вечора).

Шаг №2

Почистити, вимити і нарізати картоплю.
Включити духовку.

Шаг №3

Фольгу на деко змастити олією. Викласти гомілку на фольгу. Обкласти індичку нарізаною картоплею. Полити маринадом.

Шаг №4

Акуратно загорнути индюшиную гомілку з картоплею у фольгу у вигляді пакета).
Запікати індичку з картоплею при температурі 180-190 градусів 1 годину. (Час приготування залежить від особливостей духовки, сорти картоплі, товщини шматочків тощо)

Шаг №5

Розгорнути фольгу, посипати картоплю зеленим горошком. Збільшити температуру духовки до 220 градусів. Розкритий пакет з фольги поставити в духовку ще на 15 хвилин.

Шаг №6

Вирощувати індичат гомілку з картоплею готова.
Приємного апетиту!.

Вгору