Індичатина на східний лад

12 4 25 хв. 25 хв.

Останнім часом в Італії з'явилося безліч ресторанів східної кухні. Звичайно, не сумніваюся, що в самому Китаї або Японії страви готуються по-іншому. В цих ресторанах вони підігнані під європейський смак. Але я просто обожнюю таку кухню. Пропоную вам імпровізацію. Індичатина або курятина зі свіжими овочами. Вкусняшка!

Продукти
  • Філе птиці (індичка або курка) - 600 г
  • Цибуля - 1/2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Цукіні - 1 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Квасоля стручкова - 10 шт.
  • Гриби - 100 г
  • Паростки сої (за бажанням) - 50 р
  • Імбир свіжий - 3 см (шматочок кореня)
  • Зелень - за смаком
  • Для маринаду:
  • Олія оливкова - 4 ст. ложки
  • соєвий Соус - 4 ст.л.
  • Гірчиця - 2-3 ст.л.
  • Крохмаль або борошно
  • Масло рослинне для обсмажування
  • Сіль - за смаком
Приготування

Як робити: Індичатина на східний лад? Дуже просто читайте далі...

Повірте, довше описати, ніж приготувати!

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати індичку з овочами:

Філе індички (або курки) ріжемо невеликими шматочками.

Шаг №2

Готуємо маринад для індичатини: масло, соєвий соус і гірчицю ретельно змішуємо.

Шаг №3

Філе покласти в маринад, перемішуємо і залишаємо маринуватися, чим довше,тим краще.

Шаг №4

Цибулю ріжемо чвертькільцями. Морква ріжемо скибочками. Обсмажуємо на рослинному маслі 2-3 хв.

Шаг №5

Додаємо кабачки, порізані скибочками, і стручкову квасолю. Обсмажуємо 2-3 хв.

Шаг №6

Додаємо болгарський перець, порізаний шматочками. Обсмажуємо 2-3 хв. Солимо. Всі вищезазначені овочі можна їсти в сирому вигляді. Так що якщо вони залишаться хрусткими,піде нам на користь,так як краще збережуть свої корисні властивості. Ну вже якщо ви любите добре протушкувалися овочі,потім їх ще хвилин 10. Овочі тимчасово перекладаємо на тарілку

Шаг №7

Мариновану індичатину змішуємо з крохмалем, через брак можна використовувати борошно.

Шаг №8

Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки 5 хв.

Шаг №9

Додаємо розморожені або свіжі гриби, обсмажуємо, тушкуємо ще 7 хв.

Шаг №10

Повертаємо овочі на сковороду. Додаємо паростки сої (у мене консервовані), хоча можна спокійно обійтися і без них. Подрібнену зелень і корінь свіжого імбиру, порізане дрібно-дрібно. Перемішуємо.

Шаг №11

Додаємо горіхи. У мене кедрові і волоські. Прекрасно підійде мигдаль. Перемішуємо. Даємо індичині з овочами настоятися 10 хв.

Шаг №12

Індичка з овочами готова. Приємного апетиту!

Вгору