Ікра «на хлібець»

7

Овочева ікра — відмінний гарнір.

Продукти
  • Цибуля — 3 шт.
  • Морква — 3 шт.
  • Буряк — 1 шт.
  • Часник — 1 зубок
  • Масло рослинне — 4 ст. ложки
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 1-2 щіпки
  • Кріп — 0,5 пучка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте продукти.

Шаг №2

Буряк зваріть до напівготовності (20 хвилин), очистіть і натріть на крупній тертці.

Шаг №3

Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.

Шаг №4

Цибулю очистіть, дрібно наріжте.

Шаг №5

Розігрійте 1 ст. ложку рослинної олії. Обсмажте, помішуючи, цибулю на середньому вогні до прозорості (7 хвилин).

Шаг №6

Очистіть і наріжте часник.

Шаг №7

Наріжте кріп.

Шаг №8

У глибоку посудину налийте масло, доведіть його до кипіння і опустіть в нього морква ( натертий на крупній тертці ), обсмажте її на середньому вогні (7 хвилин), перемішуючи. Потім додайте до моркви буряк.

Шаг №9

Тушкуйте овочі 40 хвилин, часто перемішуючи. За смаком додайте сіль, перець, обсмажену дрібно нарізану цибулю і дрібно нарізаний часник.

Шаг №10

Все добре перемішайте і додайте зелень.

Шаг №11

Зберігайте «заморське» страву в холодильнику.

Приємного апетиту!

Вгору