Ікра кабачкова на швидку руку

9 6 40 хв.

Хочете покуштувати смачної кабачкової ікри, як в дитинстві? А будь ласка! :)

Продукти
  • Кабачки молоді — 2-3 шт
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Масло рослинне — 3-4 ст. ложки
  • Томат-паста — 1 ст. ложка
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Часник (за бажанням) — 1-2 зубчики (за смаком)
  • Майонез (за бажанням) — 1 ст. ложка (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати кабачкову ікру на швидку руку:

Кабачки вимити, відрізати хвостик і суцвіття. Нарізати кабачки шматочками.

Шаг №2

Цибуля ріпчаста очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №3

Морква очистити, вимити, натерти на крупній тертці.

Шаг №4

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Викласти підготовлені овочі. Тушкувати на маленькому вогні під кришкою до готовності (близько 30 хвилин), періодично помішуючи.

Шаг №5

Додати томат.

Шаг №6

Перемішати, посолити, поперчити за смаком. Тушкувати без кришки 5-10 хвилин. Охолодити.

Шаг №7

Овочі збити блендером. За смаком у кабачкову ікру можна додати часник і майонез. Кабачкова ікра на швидку руку готова.

Шаг №8

Готову кабачкову ікру на швидку руку подавати на стіл, прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!

Вгору