Ікра з баклажанів

10 60 хв. 60 хв.

Дуже літній, дуже смачне і дуже легка у приготуванні блюдо. Одні «дуже»... Люблю ікру з баклажанів і часто її готую. Пропоную вам один з варіантів цього надзвичайно смачного страви.

Продукти
  • Баклажани - 1,2 кг
  • Цибуля ріпчаста - 300 г
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Кетчуп або томатний соус - 1/5 пляшки
  • (а краще багато стиглих помідорів - з півкіло)
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком (я люблю багато, щоб горіло у роті)
  • Зелень - будь-яка, по вашому смаку
  • Олія рослинна
  • Перець болгарський солодкий (за бажанням) - за смаком
Приготування

Як робити: Ікра з баклажанів? Дуже просто читайте далі...

Отже...

1. Баклажани запекти в духовці до м'якості, остудити, зняти шкірку і порубати ножем.

2. Цибулю дрібно порізати.

3. Підсушити отриману баклажанну кашку, потім додати туди цибулю і соняшникову олію.

4. Обсмажувати баклажани з цибулею на сковороді до тих пір, поки вони не почнуть трохи прилипати до дна сковорідки.

5. Додати кетчуп або томатний соус, а краще гарні помідори, і ужарить так, щоб не було зайвої рідини. Посолити, поперчити.

6. За 2-3 хвилини до кінця приготування додати роздавлений часник. Все добре перемішати.

Остудити і можна їсти!

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Шаг №3

Шаг №4

Шаг №5

Шаг №6

Вгору