Ідеальні котлети з щуки

9 15 20 хв. 20 хв.

Це самі смачні і ніжні рибні котлети з щуки!!! Миттєво зникають зі столу!

Продукти
  • Філе щуки — 900 г
  • Яйце — 3 шт.
  • хлібний М'якуш — 150 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Вершки (від 15% жирності) — 150 мл
  • Вершкове масло — 50 г
  • Борошно — для панірування
  • Сіль — за смаком
  • Спеції — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати рибні котлети з щуки:

Заливаємо хлібний м'якуш вершками і залишаємо набухати.

Шаг №2

Прокручуємо через м'ясорубку з дрібними дірочками філе щуки один раз.

Шаг №3

Прокручуємо другий раз філе щуки, додавши цибулю і хлібний м'якуш, розмоклий в вершках.

Шаг №4

У готовий фарш додаємо яйця, сіль, перець за смаком.

Шаг №5

Формуємо котлетки, в серединку кладемо шматочок вершкового масла. Паніруємо рибні котлети з щуки в борошні (як на відео).

Шаг №6

Обсмажуємо рибні котлети з щуки з двох боків до золотистої скоринки.

Шаг №7

Подаємо рибні котлети з щуки з овочами або картопляним пюре на гарнір!

Вгору