Хмиз з листкового тіста

7

Цей хмиз з листкового тіста готується в духовці.

Продукти
  • Тісто листкове (розморожене) — 300 г
  • Масло вершкове для змащування форми
  • Для начинки:
  • Марципан (розм'якшений) — 250 г
  • Джем абрикосовий — 1 ст. л.
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 60 г
  • Для глазурі:
  • згущене Молоко — 180 г
  • Мигдаль (смажений, рубана) — 2 ст. л.
  • Цукрова пудра — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Хмиз з листкового тіста? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати хмиз з листкового тіста:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Деко змастити вершковим маслом і збризнути холодною водою.

2. Приготувати начинку. У мисці змішати марципан, джем і масло, збити міксером до однорідного стану.

3. Розморожене листкове тісто розкачати в прямокутник розміром 35х50 див.

4. Нанести на одну половину тіста начинку, накрити другою половиною (повинен вийти прямокутник розміром 25-35 см). Порізати цей прямокутник смужками розміром 1,5х25 див. Зав'язати смужку вузликами як на фото.

5. Викласти вироби на деко, змастити згущеним молоком, посипати мигдалем і помістити хмиз з листкового тіста в розігріту духовку на 15 хвилин.

6. Перекласти хмиз на решітку, дати охолонути. Потім присипати хмиз з листкового тіста цукровою пудрою і можна подавати.

Вгору