Хумус

8

Хумус — це закуска з нуту. Причому відмінна закуска, яку можна подати з тостами, чіпсами, грінками і т. п.

Продукти
  • Нут (турецький горох) варений — 870 г
  • Часник (подрібнений) — 2 зубки
  • Вода — 0,5 склянки
  • Паста тахін — 0,25 склянки
  • Лимонний сік — 3 ст. л.
  • Олія оливкова екстра класу — 2 ст. л.
  • Сіль — 0,75 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Хумус? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати хумус з нуту:

1. В чашу кухонного процесора покласти горох і часник, добре подрібнити.

2. Додати 0,5 склянки води, пасту тахін, лимонний сік, оливкова олія, сіль і перець. Подрібнити хумус до однорідного пюреобразного стану. Домашній хумус з нуту готовий.

3. Подавати хумус можна з будь-якими снеками (чіпсами, тортильєю, грінками, тостами і т. д.)

Вгору