Хрусткі рогалики по-сицилійськи

8

Запечені рогалики з помідорами, оливками, сиром і беконом.

Продукти
  • Рогалик Корншпиц - 4 шт.
  • Маслини без кісточок - 50 г
  • Сир Моцарелла - 100 г
  • Бекон - 100 г
  • Помідори - 2 шт.
  • Базилік - 2 гілочки
  • Оливкова олія - 2 ст.л.
  • Сіль - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Приготувати всі інгредієнти.

Шаг №2

Моцарелу натерти на крупній тертці.

Шаг №3

Бекон нарізати невеликими кубиками. Додати до сиру.

Шаг №4

Нарізати кубиками помідори. Дрібно нарізати свіжий базилік.

Шаг №5

Маслини нарізати кружечками.

Шаг №6

Полити оливковою олією. Посолити. Змішати всі інгредієнти.

Шаг №7

Рогалики розрізати навпіл і нанести на скибки готову суміш.

Шаг №8

Запікати 1,5 хвилини в мікрохвильовій печі на повній потужності або 5 хвилин в духовці при температурі 160 градусів.

Вгору