Хренодер

5

Для любителів погостріше. :) Шикарний соус до м'яса. Рекомендую хренодер.

Продукти
  • Помідори — 4 кг
  • Корінь хрону — 1 кг
  • Часник — 2-3 головки (за смаком)
  • Сіль — 4 ст. л. ложки
  • Оцет 9% — 4 ст. ложки
Приготування

Як робити: Хренодер? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 10 банок хренодера по 0,5 л.

Банки і кришки простерилізувати будь-яким способом.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати хренодер на зиму:

Помідори вимити, розрізати на частини, вирізати плодоніжку.

Шаг №2

Часник очистити.

Шаг №3

Хрін замочити в холодній воді на годину. Очистити.

Шаг №4

Овочі пропустити через м'ясорубку. Хрін краще перемелювати в пакет (одягнути пакет на м'ясорубку).

Шаг №5

Додати сіль і оцет. Все добре перемішати. Хренодер готовий.

Шаг №6

Розкласти по стерилізованим банкам, закрити стерилізованими кришками, зберігати хренодер в холодильнику.

Шаг №7

Хренодер готовий. Приємного апетиту!

Вгору