Хлібні сирні палички

7

Авторський рецепт. Дуже сирний аналог італійських паличок «гріссіні».

Продукти
  • Сир — 100-150 г
  • Молоко — 1 стакан, Цукор — 1 ст. ложка
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • Сода — 1 ч. ложка
  • Олія рослинна — 3 ст. ложки
  • Борошно — 3 склянки
  • Кунжут — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Сир натерти на дрібній тертці.

Шаг №2

У молоко додати цукор, сіль.

Шаг №3

Додати 1 склянку борошна.

Шаг №4

Додати соду і масло.

Шаг №5

Додати сир.

Шаг №6

Додати решту борошна і замісити тісто.

Шаг №7

Відрізати від тесту невелику частину розкотити в пласт, товщиною 2-3 мм.
Посипати пласт кунжутом, трохи втиснути його качалкою в тісто.
Розрізати на смужки шириною 3-5 см, скрутити їх.

На деко викласти папір, змастити олією. Викласти палички на деко. Випікати в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах 12-15 хвилин.

Приємно похрумтіти!

Вгору