Хашбраун і сніданок в англійському стилі

13

Сніданок з яєць, бекону, квасолі, грінок і картопляного хашбрауна.

Продукти
  • Бекон — 2 скибочки
  • Помідор — 50 г
  • Батон — 1 скибочка
  • Квасоля консервована — 2 ст. л.
  • Яйця курячі — 2 шт.
  • Для хашбрауна:
  • Картопля — 70 г
  • Масло вершкове — 10 г
  • Крохмаль — 1 ч. л.
  • Борошно — 2 ч. л.
  • Зелень
  • Коріандр мелений
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Хашбраун і сніданок в англійському стилі? Дуже просто читайте далі...

1. Ну, з яйцями, помідором, беконом і квасолею все зрозуміло, я думаю.

Розповім про хашбраун і грінки.

2. Я дуже люблю робити грінки. Вони у мене завжди виходять дуже смачні.

Батон нарізаємо скибочками і змащуємо сумішшю: оливкова олія, паприка, сіль, перець, сухий часник. І переніс на гарячу грильную сковороду без масла. Готував до характерних смужок на грінках.

3. Хашбраун — це по суті звичайний картопляний драник. Готую я картопляний хашбраун так: Картоплю натираємо на крупній тертці, рясно солимо, заливаємо холодною водою, даємо постояти годинку. Далі ретельно віджимаємо в руках від зайвої вологи.

4. На гарячу сковорідку кидаємо шматочок вершкового масла і на середньому вогні обсмажуємо картоплю, просто до м'якості. Для того, щоб потім він був податливий, і добре приймав будь-яку форму.

5. Даємо охолонути і додаємо мелений перець, коріандр, зелень, крохмаль, борошно і трохи води, щоб реанімувати крохмаль. Перемішуємо і надаємо потрібну форму, у мене це коло. Якщо готуєте в великій кількості, тоді всю масу укладаєте на харчову плівку або пакет, надаєте форму прямокутника завтовшки 1,5 див.

6. Закрийте від завітрювання і відправте на кілька годин в холодильник. Там маса затвердіє, і ви нарежете картопляний хашбраун на квадрати або трикутники.

7. Обсмажуємо картопляний хашбраун на середньому вогні до рум'янцю. Дуже смачні виходять з-за вершкового масла, на якому ми пом'якшували картоплю.

Приємного апетиту!

Вгору