Хачапурі з м'ясом

13 4 90 хв. 90 хв.

Якщо ви хочете приготувати хачапурі з м'ясом, вам допоможе цей нескладний рецепт. Тісто для хачапурі з м'ясом, замішане на сметані, готується легко і швидко. В начинку для м'ясних хачапурі додаємо шинку, цибулю і яйця, що додасть їй особливої пікантності.

Продукти
  • Тісто для хачапурі з м'ясом:
  • Борошно — 2 склянки
  • Сметана — 200 г
  • Яйця — 1 шт
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Масло рослинне (для смаження) — 70 г (скільки піде)
  • Для фаршу:
  • Яловичина — 300 г
  • Шинка — 100 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Цибуля — 1 шт
  • Молоко — 0,5 склянки
  • Перець — на кінчику ножа (за смаком)
  • Сіль — 0,25 ч. ложки (за смаком)
  • Жир для смаження — 50 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для хачапурі з м'ясом перед вами.

Шаг №2

Як зробити хачапурі з м'ясом:

У миску просіяти борошно. Додати всі інші інгредієнти.

Шаг №3

Спочатку перемішати ложкою.

Шаг №4

Замісити руками негусте м'яке тісто для хачапурі з м'ясом з усіх складових. Приблизно на 1 годину поставити в холодильнику.

Шаг №5

Поки тісто для хачапурі з м'ясом відстоюється, м'ясо вимити, розрізати на шматки, пропустити через м'ясорубку.

Шаг №6

Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, зварити круто на середньому вогні (10 хвилин). Злити окріп, залити яйця холодною водою, охолодити.

Шаг №7

Цибулю очистити, дрібно нашаткувати.

Шаг №8

Яйця очистити і теж нарізати.

Шаг №9

Шинку нарізати.

Шаг №10

На розігрітій змащеній жиром сковороді обсмажити цибулю до золотистого кольору, помішуючи, на середньому вогні (близько 3 хвилин).

Шаг №11

Додати до нього шинку і м'ясо. Смажити на середньому вогні, помішуючи, 8-10 хвилин.

Шаг №12

Коли фарш добре просмажиться, додати рубані яйця, молоко, сіль, перець. Добре перемішати.

Шаг №13

Фарш охолодити.

Шаг №14

Тісто скатати в товстий джгут.

Шаг №15

Джгут, розрізати на шматки масою 70-80 г (розміром з куряче яйце). Скачати з них кульки.

Шаг №16

Обробити кульки на тонкі коржі. Покласти на коржі приготований фарш.

Шаг №17

Зігнути коржик навпіл, защипати. Так сформувати всі хачапурі.

Шаг №18

Розігріти сковороду, налити 30 г олії. У гаряче масло викласти хачапурі. Обсмажити хачапурі з м'ясом в олії на сковороді на середньому вогні, спочатку з одного боку до рум'яного кольору (близько 2-3 хвилин).

Шаг №19

А потім перевернути і смажити хачапурі з м'ясом з іншого боку до рум'яного кольору (2-3 хвилини).

Шаг №20

Так посмажити всі хачапурі, масло додавати по мірі потреби.

Шаг №21

Хачапурі з м'ясом готові.
Приємного апетиту!

Вгору