Хачапурі з картоплею і сиром

9

Дуже смачні коржики з сиром і картоплею.

Продукти
  • Кефір — 1 склянка
  • Сода — 0,75 ч. ложки
  • Оцет — 1 ч. ложка
  • Борошно — 2-3 склянки
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Яйця — 1 шт.
  • Картопля відварна — 200 г
  • Сир сулугуні — 200 г
  • або Бринза — 200 г
  • Масло рослинне — 3-4 ст. ложки
Приготування

Як робити: Хачапурі з картоплею і сиром? Дуже просто читайте далі...

Можна зробити тісто листковим. Для цього розкачати пласт, змастити його вершковим маслом, скачати в рулет і розрізати рулет на потрібну кількість шматочків (6-8).

Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування хачапурі з картоплею і сиром.

Шаг №2

Як приготувати хачапурі з картоплею і сиром:

Змішати яйце, кефір, сіль, оцет і соду.

Шаг №3

Додати борошно.

Шаг №4

Замісити тісто. Поставити в холод на 30 хвилин.

Шаг №5

Розрізати на 6-8 рівних частин, скачати з них кульки.

Шаг №6

Картоплю розім'яти разом з сиром або бринзою і перемішати до однорідності.

Шаг №7

Кожну частину розкачати на середину покласти кульку з картопляного пюре, змішаного з тертим сиром у будь-яких пропорціях.

Шаг №8

Зібрати догори і защипати краї.

Шаг №9

Розкачати в плоску корж.

Шаг №10

На сковороді розігріти 0,5 ст. ложки рослинної олії.

кожен коржик смажити в олії на повільному вогні під закритою кришкою з двох сторін. Спочатку 2 хвилини з одного боку.

Шаг №11

А потім ще 2 хвилини з іншого.

Шаг №12

Хачапурі з сиром і картоплею готові!

Вгору