Гуляш по-канадськи

9 35 хв.

Подавати такий гуляш, рецепт якого я тут опишу, як можна з макаронами, так і з рисом або картоплею. Насправді все дуже просто...

Продукти
  • 300 г яловичого фаршу, розмороженого
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 1 болгарський перець, порізаний дрібно
  • 1 склянка томатної пасти
  • 1 склянка заморожених овочів (кукурудза, морква, горошок)
  • 1 ч. ложка червоного пекучого перцю
  • 0,5 ч. ложки солі, 1 ч. ложка чорного перцю
  • 1 зубчик часнику, видавлений
Приготування

Як робити: Гуляш по-канадськи? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати гуляш по-канадськи:

На розігрітій сковороді змішайте всі інгредієнти, крім томатної пасти. Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин на повільному вогні.

Потім додайте томатну пасту, добре перемішайте, знову накрийте кришкою і тушкуйте гуляш по-канадськи ще 15 хвилин!

ГОТОВО!!! Ось так просто! :-)

Вгору