Гуляш з яловичини з паприкою і кмином

12 8

важливо правильні. Паприка кмин підходять цього.

Продукти
  • Яловича (різана 2,5 см) - 650
  • Картопля або (чищений різаний ) - 2,5 склянки ( 450 г)
  • -вершки () - 1 склянка ( 3 шт.)
  • - 2 ст..
  • Кмин, (мелені) - 0,5. л.
  • - 35 г (0,25 )
  • Сіль - 1,25. л.
  • чорний - 0,75 год..
  • Олію - 1 ст.
  • Цибуля (нарізаний) - 4 (приблизно 2.)
  • Часник () - 2 зубки
  • червоний - 1 ст.
  • Лавровий - 2 шт
  • - 0,5 склянки
  • яловичий - 400
  • свіжий Лимонний - 1. л.
Приготування

Як робити: Гуляш з яловичини з паприкою і кмином? Дуже просто читайте далі...

Як гуляш яловичини:

1. пластиковий насипати, 1/2 чайної солі 1/4 чайної перцю. у різане, добре.

2. У чавунній на-сильному розігріти олію. у м'ясо,, помішуючи, 8 хвилин, коричневого зі сторін. м'ясо тарілку.

3. ту каструлю лук часник,помішуючи, золотистого, близько 10. Посипати паприкою полити, готувати хвилин. у смажене, додати кмин лавровий, готувати,близько 3. Посипати 1/2 чайної солі, 1/4 ложки перцю, бульйоном 1/2 склянки, довести до кипіння.

4. каструлю, зменшити і м'ясо 1 години 45.

5. Потім з картопля, кришкою готувати ще 1 години 15 хвилин, дуже стану . Посипати 1/4 чайної солі такою кількістю, збризнути соком. з лавровий та гуляш яловичини ж.

Вгору