Гуакамоле з помідорами та цибулею

9 20 хв.

Закуска гуакамоле готується з авокадо з різними добавками. У цьому рецепті в гуакамоле додаються свіжі помідори, часник і червоний лук.

Продукти
  • Авокадо - 2 шт.
  • Помідори середнього розміру - 2 шт.
  • Цибуля червоний - 0,25 шт
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Сік лайма - 2 ст. л.
  • Масло оливкове - 1 ст. л.
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 1/8 ч. л.
  • Чіпси з тортильї для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Гуакамоле з помідорами та цибулею? Дуже просто читайте далі...

1. Помідори розрізати на четвертинки, видалити насіння, а м'якоть порізати дрібними кубиками.

2. Червоний цибулю дрібно порубати.

3. Часник подрібнити через прес.

4. Авокадо розрізати на половинки, видалити кісточки, почистити від шкірки. М'якоть покласти в щільний пластиковий пакет, туди ж скласти помідори, цибулю, часник, налити сік лайма, оливкова олія і насипати сіль і перець. Щільно закрити пакет і добре розім'яти руками авокадо в однорідну масу, але не доводити до пюреобразного стану, повинні вийти невеликі м'яті шматочки авокадо, змішані з помідорами та цибулею.

5. Пакет покласти в холодильник до подачі, а перед подачею зрізати куточок пакета і видавити через вийшло отвір гуакамоле в сервірувальну тарілку. Добре подати цю закуску з чіпсами з тортилії (за бажанням).

*

Для гострого гуакамоле можна додати в загальну масу щіпку червоного перцю або свіжий рубаний чилі.

Вгору