Гуакамоле

7

Гуакамоле - мексиканський густий соус-закуска з авокадо. Існують різні традиції приготування гуакамоле. Це універсальний рецепт - класика з авокадо і лаймом.

Продукти
  • Авокадо - 4 шт.
  • Лайм (для соку) - 1 шт
  • Зелень кінзи - 50 г
  • Часник - 2 зубчики
  • Олія оливкова - 50 мл
  • Сіль (морська) - за смаком
  • Чорний перець моотый - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати гуакамоле:

Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку.

Шаг №2

Ложкою вибираємо всю м'якоть, викладаємо в окрему миску.

Шаг №3

Шаткуємо часник і додаємо в миску з авокадо.

Шаг №4

Туди ж додаємо сік лайма.

Шаг №5

М'якоть авокадо ретельно розминаємо виделкою (або блендером до кремоподібного стану.

Шаг №6

Нарізаємо кінзу.

Шаг №7

Додаємо в гуакамоле зелень кінзи, чорний перець, сіль і заправляємо олією. Ретельно перемішуємо гуакамоле.

Шаг №8

Гуакамоле готовий. Приємного апетиту!

Вгору