Гриби, смажені з цибулею

6 20 хв. 120 хв.

Приготування смажених грибів з цибулею по цьому рецепту дуже просте. З вигляду блюдо, може, виглядає не дуже презентабельно. Але смак просто приголомшливий.

Продукти
  • Гриби - 600 грам (у мене були заморожені)
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції для грибів - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Масло рослинне для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Розморожені гриби викладіть на сито і промити під проточною водою.

Шаг №2

Увімкніть плиту, поставте на неї сковороду, налийте олії і розігрійте. Коли сковорода буде вже нагріта, викладіть на неї смажитися гриби. Буде трохи виділятися рідина, тому дайте їй трохи випаруватися. Але не всієї, інакше гриби будуть сухі.

Шаг №3

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями (або чвертькільцями) і відправте смажитися до грибів.

Шаг №4

Часник очистіть, наріжте і відправте слідом за цибулею в сковороду.

Шаг №5

Приправте спеціями і смажте до готовності.
При подачі можете посипати зеленню.

Вгору