Грибний соус з тофу і стручкової квасолею

10

Такий вегетаріанський соус — звичне блюдо для тайців.

Продукти
  • Гриби печериці дрібні — 250 г
  • Квасоля стручкова — 120 г
  • Сир тофу (різаний кубиками по 2 см) — 180 г
  • Кокосове молоко — 200 г
  • Паста каррі червона — 1 ст. л.
  • Цукор коричневий — 2 ч. л.
  • овочевий Бульйон — 400 г
  • Листя лайма (рубані) — 4 шт.
  • Перець чилі червоний (нарізаний соломкою) — 2 шт.
  • Кінза свіжа (рубана) (для сервірування)
Приготування

Як робити: Грибний соус з тофу і стручкової квасолею? Дуже просто читайте далі...

1. У сотейник налити кокосове молоко, поставити на середньо-слабкий вогонь, готувати поки від молока не почне відділятися кокосове масло. Додати в сотейник пасту каррі і цукор, добре перемішати, потім викласти в сотейник гриби, готувати, помішуючи, 1 хвилину.

2. Залити вміст сотейника бульйоном, помішуючи, довести до кипіння, додати стручкову квасолю і кубики сиру, готувати на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.

3. Додати в сотейник листя лайма і нарізаний перець чилі.

Подавати соус відразу ж, посипавши кінзою.

Вгору