Грибний салат з м'ясом

13 4

Салат готується із смажених грибів, смаженого фаршу, цибулі салатного листя.

Продукти
  • Гриби печериці (різані скибочками) — 230 г
  • Фарш яловичий — 2 склянки
  • Салат айсберг (порвані листя) — 230 г
  • Цибуля червона (нарізаний соломкою) — 1 склянка
  • Спеції для м'яса — 2 ч. л.
  • Олія рослинна
  • Томати свіжі (рубані) — за бажанням
  • Сири, суміш (подрібнені на тертці) — за бажанням
  • *
  • Для заправки:
  • Кінза свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • червоний винний Оцет — 3 ст. л.
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Цедра лайма — 1 ч. л.
  • Часник (подрібнений) — 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Грибний салат з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

1. Всі інгредієнти для заправки з'єднати в невеликій мисці злегка збити виделкою, відставити убік.

2. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, змастити олією. Викласти на сковороду гриби, смажити, помішуючи, до коричневого кольору, приблизно 3 хвилин. Перекласти на тарілку.

3. Викласти в ту ж сковороду фарш, посипати спеціями, смажити, помішуючи, до коричневого кольору, приблизно 3-4 хвилини. Викласти в сковороду з фаршем смажені гриби, перемішати.

4. На чотири сервіровочні тарілки викласти салатні листя, цибулю і вміст сковороди. Зверху викласти нарізані помідори (за бажанням). Полити салат заправкою, посипати сумішшю сирів (за бажанням).

Подавати грибний салат відразу ж.

Вгору