Грибне рагу стир-фрай

7

Шиітаке, гливи і деревні гриби смажаться з салатними листям методом стир-фрай. Подається грибне рагу стир-фрай з устричним соусом.

Продукти
  • Гриби деревні чорні, сушені — 4 шт.
  • Гриби печериці свіжі — 50 г
  • Гриби шиітаке — 50 г
  • Вода гаряча — 150 г
  • Салат чой сум — 450 г
  • Олія рослинна — 1 ст. л.
  • Часник пропущений через прес) — 1 зубок
  • Устричний соус — 30 г (2 ст. л.)
Приготування

Як робити: Грибне рагу стир-фрай? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати грибне рагу стир-фрай:

1. Деревні гриби залити гарячою водою, залишити на 15 хвилин.

2. Руками порвати листя чой сум на невеликі шматочки і скласти в миску. Відставити в сторону.

3. Якщо гриби гливи і шиїтаке великі, то капелюшки необхідно порізати навпіл, видалити ніжки.

4. Деревні гриби осушити, видалити ніжки.

5. Вок або іншу велику сковороду розігріти на сильному вогні, налити рослинне масло, викласти часник, готувати кілька секунд, але не допустити зміни кольору.

6. Викласти в сковороду з часником порвані листя чой сум, готувати близько 1 хвилин. Потім додати гливи, шиітаке і деревний гриб, готувати грибне рагу приблизно 1 хвилину.

7. Потім налити в сковороду устричний соус, добре перемішати і грибне рагу можна подавати.

Вгору