Грінки з часником

4 4 10 хв. 10 хв.

Залишився черствий хліб? Не біда. Рекомендуємо зробити ароматні грінки з часником. І з борщем гарні і до пива на закуску підійдуть.

Продукти
  • Житній хліб — 0,5 шт. за смаком
  • Часник — 40 г
  • Олія рослинна — 50 г
  • Сіль — 0,5 ч. ложки (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для грінок з часником перед вами.

Шаг №2

Як приготувати грінки з часником:

Житній хліб нарізати скибочками бажаної форми.

Шаг №3

Часник очистити, роздавити в часничниці, змішати з сіллю.

Шаг №4

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти скибочки хліба. Обсмажити хліб в рослинному маслі на середньому вогні з одного боку до золотистого кольору (1-2 хвилини).

Шаг №5

А потім перевернути і обсмажити з іншого боку (1-2 хвилини)

Шаг №6

Грінки змастити сумішшю тертого часнику з сіллю.

Шаг №7

Грінки з часником готові.
Приємного апетиту!

Вгору