Грінки з часником

7 4 20 хв. 20 хв.

Ароматні грінки з часником - ідеальне блюдо до сніданку на швидку руку!

Продукти
  • Хліб білий - 4 скибки
  • Яйця - 2 шт.
  • Сир твердий - 40 г
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Зелень петрушки - за смаком
  • Майонез - 4 ст. л.
  • Часник - 1 зубчик
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте інгредієнти для грінок з часником.

Скибки хліба розрізати навпіл.

Шаг №2

Як приготувати грінки з часником:

Розбийте яйця, додайте 1 ст. л. майонезу.

Шаг №3

Яйця збийте з 1 столовою ложкою майонезу

Шаг №4

Умочіть в цю масу хліб.

Шаг №5

На сковороді розтопіть вершкове масло.

Шаг №6

Хліб обсмажте на олії з обох боків до золотистої скоринки. Для цього обсмажуйте його на середньому вогні спочатку 1-2 хвилини з одного боку, а потім 1-2 хвилини з іншого боку. Остудіть.

Шаг №7

Часник очистіть і дрібно порубаєте або пропустіть через прес.

Шаг №8

Петрушку вимийте і дрібно порубаєте.

Шаг №9

Залишився майонез змішайте з дрібно рубаною зеленню і часником.

Шаг №10

Ретельно перемішайте.

Шаг №11

Змастіть грінки приготованою сумішшю тонким шаром (по 1 ч. ложці).

Шаг №12

Сир натріть на дрібній тертці прямо над підготовленими грінками. Так посипте тертим сиром всі грінки з часником.

Шаг №13

Оформіть грінки з часником і зеленню. Приємного апетиту!

Вгору