Яловичий стейк з гірчичним соусом

11 4 15 хв.

Смачний яловичий стейк можна приготувати на сковороді-гриль і подати з гірчичним соусом.

Продукти
  • Яловичий стейк-кострець (вирізка з очеревини) - 450 г
  • Гірчиця діжонська - 1 ч. л.
  • Цукор - 3/4 ч. л.
  • Вершки жирні - 1,5 ст. л.
  • Сіль - 3/8 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 0,25 ч. л.
  • Олія рослинна - 1 ч. л.
  • Масло рослинне для змащування
  • Часник (подрібнений) - 1,5 ч. л.
  • соєвий Соус - 2 ст. л.
  • Кінза свіжа (рублена) - 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Яловичий стейк з гірчичним соусом? Дуже просто читайте далі...

1. Сковороду для гриля розігріти на сильному вогні до високої температури.

2. Стейк змастити рослинним маслом, посипати з усіх сторін сіллю і перцем. Викласти м'ясо на розігріту сковороду, смажити близько 5 хвилин з кожного боку. Дати стейку відпочити хвилини три.

3. На середньо-сильному вогні розігріти маленьку сковороду, налити 1 чайну ложку олії, викласти часник, готувати близько 30 секунд. Потім ввести в сковороду соєвий соус, гірчицю і цукор, готувати приблизно 1 хвилину.

4. Зняти сковороду з плити, ввести вершки і 1 столову ложку кінзи.

5. Стейк порізати скибочками по діагоналі, посипати що залишилася кінзою і подавати з гірчичним соусом відразу ж.

Вгору