Яловичий стейк по-грецьки

8 4

Стейк по-грецьки смажиться на сковороді і подається з сиром фета і оливками.

Продукти
  • Яловичий Стейк — 4 шт. (120 г)
  • Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  • Олія рослинна
  • Лимонний сік — 2 ст. л.
  • Сир фета (крихти) — 30 г
  • Оливки без кісточок (рубані) — 2 ст. л.
  • Орегано, листочки — за бажанням
  • Картопля-фрі на гарнір (за бажанням)
Приготування

Як робити: Яловичий стейк по-грецьки? Дуже просто читайте далі...

1. Посипати стейки з усіх сторін сіллю і перцем, змастити рослинним маслом.

2. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, змастити олією. Викласти на сковороду стейки, готувати 2-3 хвилини з кожного боку. Зняти сковороду з плити.

3. Полити стейки лимонним соком, посипати сиром і оливками. Можна прикрасити свіжими листочками орегано (за бажанням). Добре подати на гарнір картопля-фрі (за бажанням).

Вгору