Яловичина Веллінгтон

10 2 20 хв. 30 хв.

Радий з вами поділитися ще одним своїм рецептом. Соковита яловичина Веллінгтон. Мій рецепт трохи відрізняється від оригіналу тим, що він більш доступний. І звичайно, не менш смачний.

Продукти
  • Фарш яловичий — 300 г
  • Тісто листкове готове (листове) (розморожене) — 1/2 пачки (250 г)
  • Гриби (наприклад, гливи) 300 г
  • Цибуля червона (середня головка) — 1 шт.
  • Часник — 3 шт.
  • Перець чилі (сушений або пластівці) — 1 щіпка
  • Яйце — 1 шт.
  • Олія — для смаження
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати яловичину Веллінгтон:

Для початку подрібнюємо гриби, цибулю і часник.

Шаг №2

Все це обсмажуємо на розігрітій сковороді з маслом до готовності з додаванням солі, чорного перцю і чилі.

Шаг №3

Яловичий фарш приправимо спеціями, сіллю і перцем, перемішати.

Шаг №4

Формуємо з нього дві ковбаски.

Шаг №5

І обсмажуємо на олії з усіх боків.

Шаг №6

Розкачуємо листкове тісто і розрізаємо його на дві частини.

Шаг №7

На кожен шматочок тіста викладаємо грибну начинку, а зверху — смажену ковбаску з фаршу.

Шаг №8

Добре закручуємо в рулет і защипуємо краю.

Шаг №9

Рулети змащуємо яйцем і запікаємо яловичину Веллінгтон в духовці 10 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Шаг №10

Потім розрізаємо на шматочки і викладаємо яловичину Веллінгтон на тарілку.

Шаг №11

Додайте ваш улюблений соус і готово! Всім приємного апетиту!!!

Вгору