Яловичина з чорносливом

10

Це дуже смачне м'ясо. Готується легко, а смак виходить святковим за рахунок присутності чорносливу.

Продукти
  • Яловичина м'якоть — 700 г
  • Цибуля ріпчаста — 3 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Чорнослив — 200 г
  • Перець
  • Сіль
  • Вода кип'ячена
  • Лавровий лист
  • Олія соняшникова
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати яловичину з чорносливом:

Натерти моркву на тертці.

Шаг №2

Цибулю нарізати півкільцями.

Шаг №3

Обсмажити цибулю і моркву на олії.

Шаг №4

Після того, як цибуля стане прозорою, додати томатну пасту і тушкувати ще 5 хвилин.

Шаг №5

Окремо обсмажити яловичину на середньому вогні, до злегка рум'яного кольору.

Шаг №6

У каструлю з товстим дном викласти обсмажені овочі і м'ясо, додати перець, сіль і лавровий лист.

Шаг №7

Залити кип'яченою водою так, щоб верхній шар м'яса був злегка покритий. Довести до кипіння і тушкувати на дуже повільному вогні 1 годину.

Шаг №8

Через годину додати промитий чорнослив, сіль і перець за смаком, добре все перемішати і продовжити тушкувати яловичину з чорносливом ще 40 хвилин.

Шаг №9

Готову яловичину з чорносливом подавати гарячою, з гарніром.
Приємного апетиту!

Вгору