Яловичина (філе) на грилі

8

Яловиче філе натирається сумішшю спецій і готується на грилі.

Продукти
  • Філе яловиче — 1,5 кг
  • Перець чилі мелений — 1 ст. л.
  • Коріандр мелений — 1 ст. л.
  • Цукор коричневий — 1 ст. л.
  • Паприка мелена — 1 ч. л.
  • Гірчичний порошок — 1 ч. л.
  • Часниковий порошок — 0,5 ч. л.
  • Перець кайенский мелений — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Яловичина (філе) на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати мелений чилі, коріандр, коричневий цукор, паприку гірчичний порошок, часниковий порошок, кайенский перець і 1 ч. ложку солі. Натерти цією сумішшю свиняче філе.

2. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури, ґрати змастити маслом. Викласти філе на решітку, готувати під кришкою 1-1,25 години (термометр для м'яса повинен показати 70 градусів).

3. Перекласти смажене філе на дощечку, накрити фольгою, дати відпочити протягом 15 хвилин. Потім нарізати м'ясо скибочками і можна подавати.

Вгору