Гарячий багет з овочами і сиром

4 20 хв.

Гарячий багет з хумусом, смаженими овочами і сиром - чудовий перекус під час обідньої перерви.

Продукти
  • Багет - 4 шт. (120 г)
  • Хумус - 230 г
  • Перець болгарський червоний (нарізаний смужками) - 1 склянка
  • Перець чилі зелений (різаний молосками) - 1 склянка
  • Сир Проволоне - 4 скибочки (по 15 г), Часник (нарізаний пластинами) - 3 зубки
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • ріпчаста Цибуля (нарізаний смужками) - 1 склянка
  • Червоний мелений перець - 1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перець - 1/4 ч. л.
Приготування

Як робити: Гарячий багет з овочами і сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Включить духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву до високої температури.

2. Багет розрізати уздовж навпіл, щоб основа була завтовшки 1,5 сантиметра, а верхівки відкласти в сторону. Викласти багети на деко зрізами вниз. Помістити під гриль і підсмажити до золотистого кольору.

3. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні. Налити олію, викласти цибулю, чилі, болгарський перець, часник, посипати червоним і чорним меленим перцем. Смажити овочі близько 5 хвилин.

4. Зрізи багетів змастити хумусом, приблизно 1/4 склянки на кожну половинку. Зверху викласти по 1/2 склянки смажених овочів і одному скибочку сиру, смажити під грилем близько 2 хвилин до розплавлення сиру. Накрити верхівками багетів.

Вгору