Гаряча закуска з смаженим м'ясом

10 6

Смажене м'ясо з салатними листям і болгарським перцем подається у коржику тортильї, з гострим соусом.

Продукти
  • Коржі тортильї, діаметром 17 см – 6 шт
  • яловичий Стейк товщиною 2 см – 1 шт. (450 г)
  • Салатні листя дрібні або великі (порвані на шматочки) – 4 склянки
  • Перець болгарський (нарізаний тонкими смужками) – 1 склянка
  • Перець чорний мелений – 2 ч. л.
  • Олія рослинна
  • Для соусу:
  • нежирний Майонез – 1/3 склянки
  • Соус Адобо – 2 ч. л.
  • Часник (подрібнений) – 1 зубчик
  • Вода – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,75 ч. л.
Приготування

Як робити: Гаряча закуска з смаженим м'ясом? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати всі інгредієнти для соусу, накрити і відставити у бік.

2. Включити гриль для попереднього розігріву до середньо-високої температури.

3. Стейк з обох сторін посипати чорним меленим перцем.

4. Решітку гриля змастити маслом, викласти на неї перчений стейк, смажити приблизно 5-6 хвилин з кожного боку. Перекласти смажене м'ясо на дощечку, накрити фольгою, дати відпочити хвилини 3. Потім нарізати стейк скибочками.

5. На тортильї викласти салатні листя і болгарський перець, зверху викласти скибочки м'яса, полити соусом. Згорнути тортильї рулетом і подавати відразу ж.

Вгору