Гороховий суп з копченими реберцями

10

Наваристий суп з гороху, з реберцями і сардельками.

Продукти
  • Копчені реберця — 500 г
  • Копчені сардельки — 4 шт.
  • Горох колотий — 1 склянка
  • Картопля — 1 кг
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець
  • рослинна Олія
  • Лавровий лист
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати гороховий суп з копченими реберцями:

У киплячу воду відправляємо горох і варимо його протягом години. Як горох буде готовий, процідити бульйон. Посолити і відправити варитися картоплю на 10 хвилин.

Шаг №2

Натерти моркву на тертці і дрібно нарізати цибулю. Обсмажити на олії.

Шаг №3

Готову піджарку відправити в бульйон.

Шаг №4

Нарізати сардельки і обсмажити на сковороді на олії.

Шаг №5

В кінці додаємо в суп обсмажені сардельки і нарізані реберця. Додаємо зелень, лавровий лист, спеції, сіль і перець за смаком. Гороховий суп з копченими реберцями готовий.

Шаг №6

Подавати такий гороховий суп з копченими реберцями потрібно з сухариками.
Приємного апетиту!

Вгору