Гороховий суп-крем з беконом

8

Гороховий суп-крем з маскарпоне і беконом, з хрусткими кульками з листкового тіста і пармезану.

Продукти
  • Тісто листкове б/д — 80 г
  • Горох — 50 г
  • Вершки — 50 г
  • Сир маскарпоне — 15 г
  • Цибуля — 20 г
  • Морква 20 г
  • Шинка з/к — 80 г
  • Пармезан — 10 г
Приготування

Як робити: Гороховий суп-крем з беконом? Дуже просто читайте далі...

1. Горох замочити на годину в холодній воді, промити, відварити до готовності.

2. Цибулю і моркву нарізати дрібним кубиком. Бекон нарізати довільно.

3. На мінімальній кількості олії обсмажуємо бекон з цибулею і морквою на малому вогні.

4. Складаємо горох і бекон з овочами в склянку заглибного блендера, трохи солимо, перчимо. Вливаємо вершки, додаємо сир. Пробиваємо добре блендером до однорідності. Якщо потрібно підливаємо воду. Я додав 60 грам.

5. Тепер робимо кульки з тіста. Розкачуємо тісто в прямокутник, посипаємо пармезаном, загортаємо в рулет, нарізаємо впоперек товщиною 0,5 див. В руках катаємо кульки і обсмажуємо у фритюрі.

Дуже легко і незрівнянно смачно. Вони хрусткі, повітряні всередині.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Вгору