Горохове пюре (удмуртское страва)

7 4 30 хв.

Горохове пюре зі смаженою рибою.

Продукти
  • Горох - 300 г
  • Вода - 3 склянки, Масло рослинне - 100 г
  • Риба - 500 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Сіль, перець - за смаком
Приготування

Як робити: Горохове пюре (удмуртское страва)? Дуже просто читайте далі...

1. Замочити горох на 3 години.

2. Варити на повільному вогні, поки горох не розвариться.

3. Потім злити зайву рідину і розтовкти. Додати рослинне масло.

4. Рибу почистити, помити, розрізати на шматки, поперчити, посолити і обваляти в борошні.

5. Обсмажити з двох сторін, додати порізану півкільцями цибулю і лавровий лист. Накрити кришкою і на повільному вогні потримати 10 хвилин.

Вгору