Гірчичний соус з травами

7

Такий гірчичний соус добре поєднується з м'ясом і птахом.

Продукти
  • Зерна гірчиці білої — 75 р (1/2 склянки)
  • Світло-коричневий цукор — 50 р
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець чорний горошком — 1 ч. л.
  • Куркума мелена — 1/2 ч. л.
  • Солодовий оцет — 200 г
  • Суміш свіжих трав (петрушка, шавлія, чебрець і розмарин) (рубані) — 60 р (4 ст. л.)
Приготування

Як робити: Гірчичний соус з травами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати гірчичний соус:

1. У чашу кухонного процесора або блендара скласти насіння гірчиці, цукор, сіль, чорний перець і куркуму, пульсувати до утворення однорідної маси, близько 1 хвилини.

2. Не вимикаючи мотора, поступово влити оцет (приблизно 1 столову ложку за разів), добре збиваючи після кожної порції.

3. У чашу процесора додати трави, перемішати і залишити настоятися гірчичний соус хвилин на 10-15.

*

Все виходить приблизно 300 грамів гірчичного соусу (1,25 склянки).

Вгору