Гірчичний картопля

7

Смачне і просте блюдо німецької кухні - варену картоплю в гірчичної заправки. Пісне страву. Може бути хорошим гарніром до м'ясних страв.

Продукти
  • Картопля - 1 кг
  • Олія рослинна - 4-5 ст. ложок
  • Гірчиця із зернами - 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена - зелена частина від 1 цибулі
  • Зелень петрушки - півпучка
  • Червоний винний оцет - 2 ст. ложки
  • Сіль
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для гірчичного картоплі.

Шаг №2

Очистити картоплю і порізати великими шматочками (на 4 частини). Відварити картоплю в підсоленій воді, стежити, щоб не розварилася.

Шаг №3

Змішати оцет, олію, гірчицю, дрібно порізані цибулю і петрушку.
Полити картоплю приготовленої заправкою і перемішати. Краще перемішувати картопля струшуванням.

Шаг №4

Приємного апетиту!

Вгору