Глінтвейн «Різдвяний»

13 6 20 хв.

Глінтвейн - це святковий зігріваючий напій. А ще, глінтвейн просто хороший в зимову холоднечу - так приємно попити гаряченького в теплій компанії.

Продукти
  • Вино червоне сухе - 1 пляшка (0,75 л)
  • Вода - 0,75 л
  • Яблука - 2 шт.
  • Апельсини - 2 шт.
  • Мед - 200 г
  • Чай чорний - 1 ст. ложка
  • Чай каркаде - 1 ст. ложка
  • Кориця - 1 паличка
  • Гвоздика - 3-6 шт.
  • мускатний Горіх тертий - 1 щіпка
  • Аніс (бадьян) - за смаком
  • Кардамон - за смаком
  • Корінь імбиру - за смаком
Приготування

Як робити: Глінтвейн «Різдвяний»? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати «Різдвяний» глінтвейн:

1. Воду налити в каструлю і довести до кипіння.

2. Помити фрукти і нарізати шматочками. Імбир нарізати дрібними шматочками.

3. В окріп додати всі спеції (не використовувати мелені спеції, інакше напій буде каламутним) і чай (каркаде). Дати покипіти 1 хвилину.

4. Вино влити в каструлю, додати нарізані фрукти і мед.

5. Все добре перемішати. Нагріти, не доводячи до кипіння, зняти з вогню.

6. «Різдвяний» готовий глінтвейн. Подавати глінтвейн гарячим.

Приємного апетиту!

Вгору