Глазур білкова для паски

3 1 10 хв. 10 хв.

Щоб ваші паски були не тільки смачними, але і радували око, прикрасьте їх традиційної білкової глазур'ю для пасок. Зробити це нескладно, тут ми вам розповімо, як приготувати яєчну глазур для паски.

Продукти
  • Білок яєчний — 1 шт
  • Цукор — 0,5 склянки
  • Вода — 0,5 склянки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для цукрово-білкової глазурі на паски перед вами.

Шаг №2

Як приготувати глазур для пасок:

В каструльку, додати 1/2 склянки цукрового піску.

Шаг №3

Потім у каструльку налити 1/2 склянки води. Каструльку поставити на вогонь. Постійно помішуючи ложкою, варити спочатку на слабкому вогні (поки не закипить).

Шаг №4

А потім на більш сильному, випарувати воду до отримання густого сиропу (близько 5-7 хвилин).

Шаг №5

Готовність сиропу визначити наступним чином: чайною ложкою взяти киплячий сироп і опустити його в холодну воду; якщо з остиглого у воді сиропу можна скачати м'який кульку — сироп готовий.

Шаг №6

Збити один білок.

Шаг №7

Не перестаючи збивати білок, поступово вливати в білкову масу густий сироп тонкою цівкою і продовжувати збивати до отримання однорідної маси.
Цукрово-білкова глазур для пасок готова.

Шаг №8

Вийшла білкової глазур'ю і глазурують паска. У міру потреби цю порцію білкової глазурі можна збільшити вдвічі.
Приємного апетиту!

Вгору