геркулесовий пиріг

5 35 хв. 30 хв.

геркулесовий пиріг з малиною і сметаною.

Продукти
  • Геркулес-500г.
  • Вершкове масло-200г.
  • Яйця-2шт.
  • Цукор-2ст ложки.
  • Сіль-2щеп.
  • Малина - за смаком
  • сметана-приблизно 200г
Приготування

Як робити: геркулесовий пиріг? Дуже просто читайте далі...

1) ретельно Змішати всі вище сказані інгредієнти (крім сметани і малини), викласти на змазану олією яку-небудь ємність (я використовувала сковорідку без ручки),згладити руками поверхня і краї і викласти в духовку на 20-30 хв,

при температурі 200 градусов.Во час того змішуємо всю метану з цукрів (цукру приблизно 5 ст. ложки).

І так пиріг готовий, викласти на тарілку і намазати всю суміш сметани і цукру зверху посипаємо малиною, розрізаємо на 5 порцій. Вживаємо в гарячому стан з чаєм або кавою. Приємного апетиту!

Вгору