Гарнір з печеного гарбуза

8

Гарбуз запікається невеликими кубиками в духовці і змішується з каррі і кінзою. Подається гарнір з гарбуза з медом і родзинками.

Продукти
  • Гарбуз горіхова (різана кубиками) — 6 склянок
  • Родзинки золотистий — 0,25 склянки
  • Мед — 1 ст. л.
  • Каррі порошок — 0,5 ч. л.
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Кінза свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Гарнір з печеного гарбуза? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати гарнір з гарбуза:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 250 градусів.

2. Гарбуз скласти у велику миску, збризнути оливковою олією, посолити і поперчити за смаком. Викласти гарбуз одним шаром на деко, помістити в духовку, запікати близько 10 хвилин, до м'якого стану.

3. Готову гарбуз змішати з родзинками, медом, порошком каррі і кінзою.

4. Подавати гарнір з гарбуза до м'яса або птиці.

Вгору