Гарнір з картоплі та баклажанів

8

Хочете урізноманітнити своє меню? Приготуйте на гарнір тушкована картопля з баклажанами.

Продукти
  • Картопля — 250 г
  • Баклажани — 200 г
  • Часник — 2-3 зубки
  • Олія рослинна — 35 г
  • Сіль — 0,25-0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 1-2 щіпки
  • Зелень петрушки — 0,25 пучка
  • Вода — 0,25-0,5 склянки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти.

Шаг №2

Овочі очистити і вимити.

Шаг №3

Баклажани нарізати дрібними кубиками.

Шаг №4

Картоплю нарізати трохи крупніше.

Шаг №5

Часник очистити і нарізати пластинками.

Шаг №6

Змішати картоплю і баклажани, посолити, поперчити, додати рослинне масло. Перемішати, влити воду і варити під кришкою 15 хвилин при слабкому кипінні.

Шаг №7

Нарізати зелень.

Шаг №8

Гарнір готовий! При подачі посипати нарізаною зеленню.

Вгору