Галети з сиром

4

Це печиво готується з додаванням сиру грюйер.

Продукти
  • Сир Грюйер (подрібнений на тертці) — 125 г
  • Масло вершкове (кімнатної температури) — 230 г
  • Борошно — 200 г
  • Сіль — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Галети з сиром? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати галети з сиром:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 150 градусів. Велике деко застелити пергаментом.

2. У мисці збити вершкове масло до пишного стану. Додати борошно, сіль і сир, перемішати до однорідності, але не перестаратися.

3. Сформувати з тіста кулю, викласти на присипану борошном поверхню, розкачати в пласт товщиною 1 см Вирізати з тіста кружечки діаметром 5 див. Викласти кружечки на деко і виделкою зробити у виробах проколи. Помістити деко в духовку, випікати галети з сиром близько 8 хвилин, потім збільшити температуру до 200 градусів і випікати печиво ще 5-6 хвилин, до золотистого кольору.

4. Готові галети з сиром дістати з духовки, дати охолонути на деку протягом 5 хвилин. Потім перекласти галети з сиром на решітку, залишити до повного охолодження.

Вгору