Фрукти у винному сиропі

7 10

Персики, нектарин, сливи і манго подаються у винному сиропі з м'ятним ароматом.

Продукти
  • Сливи (рубані) — 3 шт.
  • Нектарин (рубаний) — 2 шт.
  • Персики (рубані) — 2 шт.
  • Манго (рубаний) — 1 шт.
  • Вино біле сухе — 0,75 склянки, Цукор — 2 ст. л.
  • Мята свіжа (рубана) — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Фрукти у винному сиропі? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликому сотейнику змішати вино і цукор, довести до кипіння, розмішати цукор. Варити близько 2 хвилин.

2. Зняти сотейник з плити, додати м'яту, дати сиропу злегка охолонути. Процідіть сироп через сито, м'яту видалити.

3. У великій мисці змішати всі фрукти, полити винним сиропом, перемішати. Накрити і покласти в холодильник на 1-8 годин.

4. Подавати фрукти, прикрасивши листочками м'яти.

Вгору