Фріттата з брокколі і помідорами

7 4

Фріттата (омлет) готується з яєць, брокколі, помідорів і сиру.

Продукти
  • Яйця цілі — 3 шт.
  • Яєчні білки — 6 шт.
  • Капуста брокколі (розібрана на суцвіття) — 2 склянки
  • Помідори черрі (порізані на четвертинки) — 1,25 склянки
  • Сир фета (крихти) — 0,25 склянки
  • Цибуля шалот (рубаний) — 2 ст. л.
  • Масло оливкове — 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Фріттата з брокколі і помідорами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати фріттату з брокколі і помідорами:

1. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву.

2. У мисці збити всі яйця з 1/4 ч. ложки солі і 1 / 4 ч. ложки перцю. Додати сир, перемішати, відставити убік.

3. У великій сковороді з вогнетривкої ручкою розігріти оливкову олію, висипати шалот і брокколі, готувати на середньому вогні, помішуючи, 8-10 хвилин.

4. Залити вміст сковороди яйцями, смажити фріттату пару хвилин. Потім підчепити лопаткою бортики омлету, щоб рідка маса затекла під підсмажений корж, смажити ще пару хвилин.

5. Викласти четвертинки помідорів на омлет і помістити сковороду з фриттатой під розігрітий гриль на 5 хвилин. Потім дістати сковороду з духовки, дати охолонути протягом 5 хвилин і можна подавати фріттату.

Вгору