Фрикадельки з м'ятою

10

Фрикадельки-котлети з телятини. У котлетки з фаршу додається яйце, молоко, рубана зелень і прянощі.

Продукти
  • Фарш з телятини - 200-300 г
  • Яйце - 1 шт
  • Молоко - 100-150 мл
  • М'ята свіжа подрібнена - 2-3 ст. ложки
  • Зелень петрушки подрібнена - 1 ст. ложка
  • Сухарі панірувальні - 0,25 склянки
  • мускатний Горіх - 0,5-1 шт.
  • вустерширський Соус - 2-2,5 ч. ложки
  • Сіль (цибулина)
  • чорний Перець
  • Борошно
  • Олія оливкова
Покрокове приготування

Шаг №1

У фарш додати яйце.

Шаг №2

Посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Шаг №3

Всипати м'яту і петрушку. Знову ретельно перемішати.

Шаг №4

Натерти у фарш мускатний горіх.
Влити молоко.

Шаг №5

Додати сухарі. Перемішати.

Шаг №6

Приправити вустерширським соусом. Знову перемішати.

Шаг №7

Накрити фарш плівкою і дати йому постояти.

Шаг №8

Потім з фаршу зробити фрикадельки, обваляти їх у борошні.

Шаг №9

Розігріти сковороду. Налити масло шаром 1 див. Викласти фрикадельки в розігріте масло.
Обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки.

Шаг №10

Приємного апетиту!

Вгору