Французьке сирне печиво

Нет фото

Печиво виходить смачне, вашим дітям воно точно сподобається.

Продукти
  • Сир — 1-3 пачки
  • Масло вершкове розтоплене — 150 грам
  • Борошно — 200-300 грам
  • Для безе:
  • Яєчні білки — 2 шт.
  • Сік лимона — 3 краплі
  • Цукрова пудра — 100-200 грам
Приготування

Як робити: Французьке сирне печиво? Дуже просто читайте далі...

1. Змішуємо сир з маслом і борошном, замішуємо тісто, щоб вийшла однорідна еластична маса.

2. Поділяємо тісто на 4 частини.

3. Робимо безе. Розбиваємо 2 яйця, відокремлюємо жовток від білка, нам потрібен тільки білок, тому жовток прибираємо. Беремо міксер, починаємо збивати білок. Додаємо туди 3 краплі лимонного соку і цукрову пудру, збиваємо до однорідної маси, схожої на безе або як безе.

4. Беремо 1 шматок тіста, розкачуємо його і зверху тесту намазуємо безе, скручуємо тісто трубочкою і ріжемо на равлика. Таким чином робимо з усіма рештою шматочками тіста.

5. Кладемо в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо 45 хвилин, поки печиво не набуде золотистий отенок. Тоді витягуємо з духовки.

6. Подаємо печиво на стіл повністю остившім.

Печиво дуже гарне виходить, шкода ми не можемо вам показати його вид і передати смак цього прекрасного печива.

Приємного апетиту!

Вгору