Французький бутерброд

7

Представляємо Вашій увазі французький бутерброд «Крок-месьє». Ніжний хрускіт тостів разом з соковитою начинкою передати словами неможливо.

Продукти
  • Батон — 4 скибочки
  • Яйця — 2 шт
  • Молоко — 150-200 мл
  • Цибуля-порей — 1 шт.
  • Сир твердий — 100 г
  • Трави прованські — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Зелень (кріп) — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Нарізати батон.

Шаг №2

Збити молоко і яйця, додати спеції.

Шаг №3

Занурити скибочки батона в отриману яєчно-молочну суміш, просочити з двох сторін.

Шаг №4

Порізати цибулю і сир, викласти по черзі на бутерброд.

Шаг №5

Запікати в розігрітій духовці 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий бутерброд посипати нарізаною зеленню.
Приємного апетиту!

Вгору