Фокачча з картоплею і домашніми ковбасками

11 8 10 хв. 40 хв.

Смачна фокачча з простих складових. Ситно і недорого.

Продукти
  • Тісто для піци - 500 г
  • Картопля відварна - 3-4 шт.
  • Домашні ковбаски або фарш - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сир - 150 г
  • Розмарин - 3 гілочки
  • Шавлія - 3 листочка
  • Олія рослинна - 30 мл
  • Олія оливкова - 10 мл
  • Сіль
Приготування

Як робити: Фокачча з картоплею і домашніми ковбасками? Дуже просто читайте далі...

Приготуйте тісто для фокаччі (на один лист вистачить половини тіста). Або візьміть готове тісто для піци.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати фокаччу:

Папір для випічки змастити рослинним маслом. Викласти тісто і руками, теж змазані рослинним маслом, розподілити тісто рівномірно. Змастити тісто оливковою олією.

Шаг №2

Варену картоплю нарізати скибочками і викласти на фокаччу. Підсолити.

Шаг №3

Домашню сиру ковбаску (або підсолений, перчений фарш) розподілити рівномірно по всій поверхні. Додати цибулю порізану чверть кільцями.

Шаг №4

Посипати фокаччу тертим сиром.

Шаг №5

Додати гілочки розмарину, листя шавлії.

Шаг №6

Випікати фокаччу при 200 градусах близько 25 хвилин.
Італійська фокачча готова. Приємного апетиту!

Вгору