Флорентійське печиво

8

Флорентійське печиво з цукатов готується з додаванням мигдалю і мінімальної кількості борошна.

Продукти
  • Мигдальні пелюстки — 40 г
  • Вишневі цукати (рубані) — 2 ст. л.
  • Імбирні цукати (рубані) — 2 ст. л.
  • Апельсинові цукати (рубані) — 2 ст. л.
  • Масло вершкове — 60 г
  • Цукор коричневий — 50 г
  • Борошно — 50 р
  • Шоколад чорний (рубаний) — 125 г
Приготування

Як робити: Флорентійське печиво? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати флорентійське печиво:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Застелити пергаментом два дека.

2. У невеликому сотейнику розтопити вершкове масло з коричневим цукром.

3. У мисці змішати мигдальні пелюстки і все цукати, залити розтопленим солодким маслом, додати борошно, добре перемішати.

4. Столовою ложкою викладати тісто на підготовлені листи на відстані 7 см один від одного, щоб в процесі випікання для печива було достатньо місця. Придавити кожну купку тіста виделкою.

5. Помістити деко в розігріту духовку, випікати флорентійське печиво близько 10 хвилин, до золотистого кольору.

6. Готове флорентійське печиво дістати з духовки, дати охолонути на листах протягом 5 хвилин, а потім перекласти на решітку і дати повністю охолонути.

7. Чорний шоколад розтопити на водяній бані і змастити ним остигле печиво. Поставити флорентійське печиво в холодильник і дати шоколаду застигнути.

Вгору