Філе лосося з картопляно-капустяним гарніром

10 4 30 хв.

Лосось смажиться в духовці під хрусткою хлібною скоринкою. Гарнір для смаженого лосося готується зі свіжої білокачанної капусти і картоплі.

Продукти
  • Бекон (дрібно нарізаний) - 4 скибочки
  • Цибуля ріпчаста (дрібно нарізаний) - 1 шт.
  • Капуста білокачанна (крупно шаткована) - 1/2 качана
  • Картопля (чищений і подрібнений на крупній тертці) - 450 г
  • Олія оливкова - 3 ст. л.
  • Сіль і чорний мелений перець за смаком
  • Філе лосося (без шкірки) - 4 шт. (200 г кожна)
  • Гірчиця діжонська, цільнозернові - 4 ст. л.
  • Хлібні крихти або японські панірувальні сухарі - 1/2 склянки
Приготування

Як робити: Філе лосося з картопляно-капустяним гарніром? Дуже просто читайте далі...

1. Грати встановити в духовці на середню позицію і включити духовку для попереднього розігріву до 225 градусів.

2. Бекон обсмажити на сковороді до хрусткого стану, протягом близько 4 хвилин. Висипати в сковороду цибулю і смажити, помішуючи, до м'якого стану, близько 4 хвилин.

Потім викласти в сковороду капусту і смажити, помішуючи, близько 6 хвилин.

Викласти картоплю, налити 1 столову ложку оливкової олії і смажити, помішуючи, до м'якого стану картоплі, 8-12 хвилин. Посолити і поперчити за смаком, перекласти на сервірувальну тарілку.

3. Тим часом деко змастити маслом, викласти на нього філе лосося, змастити гірчицею і зверху посипати панірувальними сухарями. Поставити деко в духовку і запікати філе близько 15 хвилин.

Подавати філе лосося з гарніром.

Вгору